4 ud af 5 stjerner til Aiglans Garde

Aiglans Garde dansk fantasyDen første anmeldelse af Aiglans Garde er i hus. Og den er positiv! 4 ud af 5 stjerner blev det til.

Anmeldelsen kan læses her.

Anmelderen er Kathrine inde fra Bøger på Tværs, og jeg er ekstra glad for de positive ord, fordi Vraggods ikke fik så positiv en vurdering med på vejen i sin tid. Men alle gode gange to – heldigvis kunne hun lide opfølgeren. Hun skriver bl.a.

Alt i alt en rigtig god og overraskende fortælling, som jeg glæder mig til at læse mere af.

Målgruppen er voksne og de ældste teenagere og jeg synes det er rigtigt fint at der kommer mere dansk fantasy der henvender sig til netop den målgruppe. Ind i mellem er det rart at læse noget på dansk og det kan sagtens mærkes når historien oprindeligt er skrevet på dansk og ikke blot er en oversættelse.

Anmeldelsen på Bøger på Tværs er den første anmeldelse, der er kommet af Aiglans Garde, og jeg må indrømme, at jeg er både glad og lettet. Det er altid med en enorm spænding, at jeg afventer læsernes reaktioner, når jeg sender en fortælling på markedet, og selvom der ingen garanti er for, at de efterfølgende anmeldelser bliver positive, så er det virkelig dejligt at vide, at der sidder en tilfreds læser derude. Det gør lige sommerferien lidt … nej, faktisk meget(!) bedre.

Nu vil jeg banke lidt under bordet og håbe på, at de næste anmeldere også er positivt indstillet. Og nåe ja … bogen kan selvfølgelig købes her :)

10 thoughts on “4 ud af 5 stjerner til Aiglans Garde

 1. Hvor er det dog fedt! Er glad på dine vegne, og min egen, da jeg helt sikkert skal i krig med dine bøger lige så snart jeg er kommet igennem den forresten helt fantastiske pandaemonium :-)

 2. Superflot anmeldelse, Sven! Tillykke med det!
  Skal vist snart have læst dine bøger … men har travlt med at gøre min egen færdig.
  Jeg er inviteret med på Herlufsholm, måske ses vi der i september?
  Bedste hilsner Eva

  • Nej, hvor hyggeligt at du også skal til Herlufsholm. Jep, vi ses helt sikkert derovre! God skrivelyst i mellemtiden :) og tak for lykønskningen :)

  • Hopsa, der er jo ikke længe til! Jeg har læst den på engelsk, og bortset fra nogle passager, der er lidt langtrukne, holder den MAX!

   • Ejjj glæder mig til den, men glæder mig nu også til at få afsluttet serien, ved du hvad jeg mener? Nu ikke for at du skal afsløre noget, men kommer den en form for afslutning i bog nr 5??? Bare et ja eller nej

    • Hej Kenneth,

     Jeg ved udmærket, hvad du mener med, at du glæder dig til at få afsluttet serien :) jeg kender det kun selv alt for godt fra fx A Song of Ice and Fire og The Wheel of Time-serierne. Man vil jo gerne vide, hvordan det hele ender.

     Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvor mange bind serien skal være på, men fire eller fem er nok det mest sandsynlige. Så ja, hvis den bliver fem bind, så kommer der sandsynligvis en afslutning i det bind :)

  • Tusind tak – er spændt på, hvad du synes! Og jep, vi snakkes – jeg må se at få genoplivet min G+’er ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>