A Dance with Dragons i hardback

Normalt foretrækker jeg mine fantasy bøger som paperbacks, da det er meget nemmere at have med at gøre. I min verden er der simpelthen ikke noget så irriterende som en stor, klodset hardback – mange gange ovenikøbet med et irriterende, løstsiddende smudsomslag. Brrrr … siger jeg bare. Det eneste, der muligvis topper hardbacks og smudsomslag på min liste over annoying stuff from hell skulle lige være sendefladen på tv en fredag aften klokken otte.

Men tilbage til det, det handler om: A Dance with Dragons. Som mange ved, er det femte bind af min så absolut yndlings fantasyserie A Song of Ice and Fire. Lidt utopisk sagde jeg til mig selv, da A Dance with Dragons udkom, at den kunne jeg da bare vente med at købe, til paperback-udgaven var på gaden. Men ved nærmere eftertanke tager den slags altid en krig, så nu har jeg købt den her. Den er dyrere og mere irriterende end mit favoritformat. Men hva’ så? Jeg regner med at glemme alt andet end indholdet, når først jeg får den åbnet.

Anmeldelse følger snarest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>