A. Rune interviewes om ‘Natdværgen’

Den anden dag omtalte jeg ‘Natdværgen’ af Asbjørn Rune Bourgeat – alias A. Rune. A. Rune er en ny dansk fantasyforfatter, som netop har udgivet første bind af en trilogi med titlen ‘Traia’. For nogle få dage siden modtog jeg selv bogen med posten, og jeg er netop gået igang med at læse. Det er endnu for tidligt at udtale sig om helhedsindtrykket, men starten er god. Indtil anmeldelsen ligger klar, kan I hygge jer lidt med dette interview fra TV2 Syd, hvor A. Rune taler med Signe Ryge om ‘Natdværgens’ tilblivelse.

Åh ja forresten – her er i øvrigt et uddrag af lektørudtalelsen:

Det er en gennemarbejdet og velskrevet fantasy-bog for unge og voksne. Bogen er elementært spændende og har et univers, der er skildret med fantasi og originalitet. Der er ingen tvivl om, at forfatteren har store ambitioner ud i fantasy’ens verden. Formidabelt flot og fabulerende forside. Næste bind imødeses med spænding.

 

Interviewet med A. Rune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>