Ahh … ferielæsning!

De sidste par måneder har været forholdsvis hektiske ude i den virkelige verden, så indlæggene er landet lidt sporadisk her på bloggen. Men nu er sommerferien endelig begyndt, og jeg regner med, at Michael J. Sullivan kommer til at holde mig med selskab en stor del af tiden. I hvert fald har jeg bestilt og modtaget hans The Riyria Revelations, som har fået ros af fantasybloggere verden over. Den glæder jeg mig utrolig meget til at læse! Jeg har også arbejdet lidt i kulissen på min nye sektion om skrivetips. Mere om dette *trommehvirvel* … i et senere indlæg (indsæt smiley af type efter eget valg).

Siden sidst har jeg læst The Dragon’s Path af Daniel Abraham, og selvom jeg regner med at gå i hi sammen med Michael J. Sullivan, skal jeg nok finde energien til at poste en anmeldelse af The Dragon’s Path snarest!

Der er nu ikke noget som en spritny fantasyserie!!!!!! Michael J. Sullivan - here I come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>