Bagsideteksterne til Vraggods og Aiglans Garde

Nu er der bagsidetekster til Vraggods og Aiglans Garde.
Som de fleste af jer ved, så er min næste roman, Aiglans Garde lige på trapperne. Den går i trykken i næste uge, og udgivelsesdatoen bliver med 99 pct. sikkerhed den 30. maj. Det betyder også, at omslagene er ved at være færdige, og at vi har fået lavet bagsidetekster til de to bøger. Dem skal I da lige have her!

Vraggods dansk fantasyBagsidetekst til Vraggods Da en lille landsby i kongedømmet Matinepia bliver angrebet af ukendte ransmænd, sætter det en række begivenheder i gang, som får konsekvenser langt ud i fremtiden. De tre venner, Erik, Odd og Marlen, er de eneste, som undslipper angriberne, og mod deres vilje hvirvles de ind i en konflikt, hvis dimensioner hverken de selv eller kongen af Matinepia forstår.Det skal nemlig vise sig, at ransmændene ikke blot er simple banditter. I stedet tjener de en hersker, hvis magt ikke har kendt sin mage i tusinder af år …Uddrag af Vraggods
”Et brag gennemrystede trappen, da en del af loftet brød sammen, og en seng fra et af værelserne ovenpå brasede ned i flammerne i krostuen. Ovenpå! Måske hun stadig kunne komme ud den vej. Hurtigt drejede hun om på hælen og løb op på gangen igen. Røgen lå efterhånden også tykt heroppe, og det var svært at se noget.”

Aiglans Garde dansk fantasyBagsidetekst til Aiglans Garde Da landsbyen Hammersholt bliver overfaldet og brændt ned, står Erik, Odd og Marlen tilbage uden hverken familie eller ejendele, og snart efter mister de også hinanden. Marlen bliver bortført af en magiker, der ønsker at indlemme hende i sin orden, mens Erik og Odd hvirvles ind i de krigshandlinger, der i stigende grad plager Aiglanar. Begivenhederne tager en vigtig drejning, da Marlen mod sine egne forventninger får smag for magiens mysterier, mens både Erik og Odd støder ind i hidtil ukendte fjender. Desuden dukker deres gamle nemesis, Kalle, op i en afgørende rolle …Uddrag af Aiglans Garde
“Han filede hårdt på tøjlerne, og skimlen stejlede og slog en mand til jorden med sine tærskende hove. Fra skyggerne sprang en rødklædt fjende frem og huggede ud efter Erik med et sværd. Klingen gled hen over hans ribben, men han mærkede det kun som en svag, brændende fornemmelse.”

Jeg håber, teksterne fænger hos jer. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at se bøgerne, når de kommer fra trykken!!!

6 thoughts on “Bagsideteksterne til Vraggods og Aiglans Garde

  1. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde de store planer om at købe dine bøger, men jo mere man får af vide om dem, og læser brudstykker som disse, og så selvfølgelig de nye forsider, ( nu ligner de ikke længere en forside på en børnebibel… mange gange undskyld for den hårde kritik, hehe) så er jeg gået fra ikke at ville købe, til at de nu officielt er på min ønskeliste, og et sikkert køb inden for en overskuelig fremtid :o)
    Jeg er en kæmpe A song of ice and fire” fanboy, og ved du også er det Sven, så håber lidt at stilen måske er smittet lidt af ;o) hehe

    • No offence :) jeg synes også selv, at den tidligere forside var for børneagtig. Historien og universet i bøgerne er selvfølgelig mit eget, men jeg tror, ASOIAF er smittet lidt af på nogle af karaktertegningerne og fortællestilen :) jeg håber virkelig, du kan lide dem i hvert fald!!

  2. Synes desværre ikke bagside teksten til Aiglans Garde fænger synderlig meget, men det skyldes nok, største delen af den, gentager handlingen fra Vraggods. Men så er det jo godt jeg har læst Vraggods, som nemlig fik mig hooked. Og jeg regner stærkt med Aiglans Garde skal hjem på hylden at stå og læses. :)

    • Ja, den er måske lidt gentagende. Kan være, den skal laves lidt om til næste oplag … min tanke var, at den skulle give et rids over serien indtil nu, men måske jeg skal gå lidt mere i dybden med det enkelte bind i bagsideteksten. Det må jeg lige tænke lidt over. Mange tak for input, i hvert fald!

  3. Jeg elsker altså de covers! :D Og de lyder vildt spændende. Må have fingrene i dem en skønne dag, og se hvad de er for nogle fine bøger :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>