Battlestar Galactica: Blood & Chrome

Et screenshot af William Adama fra den trailer, der blev taget ned.

Idag gjorde et venligt menneske mig opmærksom på en trailer til den kommende Battlestar Galactica: Blood and Chrome, som var at finde på Youtube. Nu, senere på dagen, er traileren så desværre blevet blokeret af NBC Universal pga. noget ophavsretsværk. Men det skal ikke forhindre mig i at gøre opmærksom på, at det ca. 1½ minuts Battlestar Galactica: Blood & Chrome-montage, jeg fik set, mens traileren stadig var oppe, så ualmindeligt fedt ud!

Battlestar Galactica: Blood & Chrome er en prequel til den udgave af Battlestar Galactica, der kørte i årene 2003-2009, og som jeg var ret stor fan af på nær de allersidste afsnit, som blev mig lidt for religiøst betonede. I Battlestar Galactica: Blood & Chrome kommer vi til at følge en ung Bill Adama, der netop er blevet færdig på flådeakademiet og nu skal på sin første udstationering på en Battlestar – den der hedder Galactica, og som vi kender så godt fra Battlestar Galactica. Bill – eller William – Adama bliver hurtigt hvirvlet ind i et plot, der omfatter Cylon-racen, som vi også kender fra Battlestar Galactica. Og så er historien igang. Jeg holder skarpt udkig efter en trailer, der ikke bliver taget ned og poster den her, når jeg finder en.

2 thoughts on “Battlestar Galactica: Blood & Chrome

    • Øv, det kan du nok blive nødt til. Har lige læst, at produktionen er afblæst. Laver et indlæg om det senere … :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>