Dansk fantasy, listen er opdateret

Lige en update på den liste over dansk fantasy, som jeg er igang med at kompilere. Jeg har nu opdateret listen med de gode forslag, som er tikket ind via kommentarfeltet. I den forbindelse vil jeg gerne sige de gode kommentargivere mange tak for hjælpen. Dansk fantasy er ikke den stærkeste af mine fantasysider, så det er rigtig fedt, at I har lyst til at hjælpe. Lad endelig de gode forslag rulle fortløbende, hvis I kommer i tanker om andre danske fantasyforfattere. Jeg regner også selv med løbende at skrive flere navne på, men dansk fantasy er som sagt ikke min kernekompetence, så jeres kommentarer er guld værd i forhold til at få skabt en liste, der er så komplet som muligt. I denne ombæring består opdateringen i navne som Lars-Henrik Olsen, Mette Finderup, Lise Bidstrup og en lille kuriositet i form af Valdemar Thisted fra før det forrige århundredeskifte. Valdemar Thisted skulle efter sigende have inspireret C. S. Lewis til at skrive sin Narnia serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *