Dark Shadows trailer

For nogen tid siden skrev jeg om den kommende vampyrfilm med Johnny Depp, Dark Shadows. Der er tale om en filmatisering af en tv-serie fra halvfjerdserne, og som altid når Johnny Depp og Tim Burton går i ledtog med hinanden, forventer jeg mig en spraglet omgang tosserier. Og traileren her, som for nylig blev lagt på nettet, peger da også i den retning. Johnny Depps vampyr er iklædt fuld ligsminke og en kraftigt affekteret attitude. Efter at være blevet begravet levende af en ond heks for 200 år siden, vågner han nu op i 1970’erne, hvor han forsøger at komme overens med bl.a. den fremskredne teknologiske udvikling. Jeg grinede temmelig meget, da jeg så traileren til Dark Shadows – særlig af scenen, hvor en temmelig rundforvirret Johnny Depp sparker til et tv og med myndig, men alligevel lidt fimset røst befaler den syngende kvinde på skærmen at komme ud med ordene: “Reveal yourself, tiny songstress”. Jo tak, jeg tror nok lige, at jeg skal ind at se Dark Shadows, når den får premiere i de danske biografer.

Traileren til Dark Shadows. Nyd den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *