Den nye forside til Vraggods

Den nye forside til Vraggods

Den nye forside til Vraggods

Ny forside til tredje oplag af “Vraggods”
Ssshhhh … kan I høre, hvor stille her er? Helt tyst. Ikke en lyd. Og sådan har det været i næsten en måned – nærmere bestemt siden 26. februar. Men hvorfor så al den stilhed? Jo, det skal jeg sige jer. Jeg har haft travlt. Travlt med mange ting, faktisk. Heriblandt – og bestemt ikke mindst – at få de sidste detaljer mht. forsiderne til Vraggods og Aiglans Garde på plads. Derudover er det minsandten også lykkedes mig at få skrevet de sidste af korrekturlæsernes rettelser ind i manuset til Aiglans Garde og få sendt det af sted til Hexameter.

Ud over en koncentreret skriveindsats har jeg også været med en af mine klasser på en fantastisk studietur til Berlin. Det var godt nok koldt dernede, men hvad gør det, når man har mulighed for at mærke historiens vingesus. Ja, faktisk passer kulden ganske godt til det totalitaristiske tema, som turens fokus fulgte. Men … sådan en tur kræver masser af energi og arbejde, så i mellemtiden har bloggen været sat på hold. Nu er jeg dog tilbage, og jeg regner med, at jeg godt kan nå at blogge lidt, inden jobbet i form af sommerens eksaminer igen kræver min udelte opmærksomhed.

Og så til sagen. Eller tilbage til sagen. For der er jo nok nogle, der har læst overskriften på indlægget: ny forside til Vraggods. Jo, for nu udkommer Aiglans Garde jo om føje tid. Og jeg har fået lavet en smækfed forside til den, som jeg ikke synes, bind et skal stå tilbage for. Det er der kommet den herlige lynombruste daggert ud af, som pryder indlæggets venstre side. Illustratoren er den gode Karin Hald, der driver sitet Skrivepulten. Smut en tur derind og læs hendes anmeldelser. Hun er dejligt passioneret om sin læsning.

Jeg regner med at offentliggøre forsiden til Aiglans Garde i løbet af påsken, men foreløbig får I lov til at nyde forsiden til Vraggods for sig selv. Jeg er simpelthen SÅ tilfreds med den dynamik, der er i motivet. Stor tak til dig, Karin, for din indsats. Det bliver fedt at få den trykt!

9 thoughts on “Den nye forside til Vraggods

  1. Eeeej, hvor er den fin Sven. <3

    SÅ meget bedre end den gamle, nu ligner det en rigtig fantasyfortælling der kan sælges fra landets boghandlere og som vil fange folk, ud fra forsiden også. :)

  2. FUUUUCK hvor er den fed en forsiden og det er lige før jeg ville ønske at jeg ikke havde en 1.udgave af bogen
    Glæder mig til at se forsiden til Garden og til at læse den endelig udgave som selvfølgelig også skal være en 1 udgave

  3. SÅ flot forside! Den fanger øjet meget bedre end det andet cover gør .. Det har sådan en rigtig stemning af fantasy!

  4. Den forside er fantastisk. Man får jo helt lyst til at læse bogen uden at vie noget som helts om hvad den handler om. Meget bedre end den anden.

  5. Tusind mange tak alle sammen! Det varmer virkelig meget at høre de positive reaktioner!!! Nu poster jeg forsiden til Aiglans Garde i dag. Så håber jeg bare, at I er lige så begejstrede for den :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>