Ny stor Dragons Lair butik i Århus

Eksklusivt tilbud få ti procents rabat på varer fra bogsektionen i Dragons Lair i Århus i oktober måned 2012. Du skal bare sige, at du har læst om tilbuddet her på bloggen. Så fratrækkes pengene ved kassen.

I foråret 2012 åbnede der en ny Dragons Lair butik i Århus. Butikken holder til på Amaliegade 21, 8000 Århus C i en række store, rummelige kælderlokaler. Selv anede jeg intet, før jeg i mandags ved et tilfælde slentrede ned ad Amaliegade, hvor jeg ellers ikke har været længe. Tilfældigvis var jeg på vej i Bog og Ide for at se, om jeg ikke kunne opspore lidt lækker fantasy til efterårsferien, men da jeg så det velkendte gule skilt med påskriften “Dragons Lair” besluttede jeg mig straks for at kigge der i stedet for. Jeg har en svaghed for den slags halvnørdede specialbutikker. Stemningen i den nyåbnede Dragons Lair butik tiltalte mig med det samme, jeg trådte ind ad døren. En venligt udseende ekspeditrice i Dragons Lair t-shirt hilste mig med et varmt “velkomment til”, der signalerede glæde over endnu en kunde i butikken, men uden det ekstra “hvad jeg kan jeg hjælpe med”, som i mine ører ofte blot klinger lidt hult af et ønske om ekstra penge i kasseapparatet.

Således opmuntret fortsatte jeg ind i butikken forbi et bord, hvor et par mænd malede Warhammer figurer og hen til de bogreoler, jeg kunne skimte i butikkens fjerneste ende. Håbet var lysegrønt, men jeg var alligevel spændt på, om udvalget kunne matche det i Bog og Ide i Bruun’s Galleri, som i betragtning af sin status af “almindelig” boghandel, alligevel er rimelig velforsynet, hvad angår fantasy og science fiction. Mine dystre forudanelser blev dog heldigvis gjort til skamme, idet hylderne viste sig at bugne af fine forfattere som fx Robin Hobb og Karen Miller. Og dyrt var det heller ikke. Jeg endte med at købe Karen Millers Kingmaker, Kingbreaker serie for 230 kr. for begge bøger. Billigt synes jeg. Og jeg glæder mig til at tyre dem, når efterårsferien rammer min for tiden hårdt prøvede gymnasielærertilværelse om en uges tid (til de, der har indtryk af, at gymnasielærerlivet er ren fritid, kan jeg fortælle, at jeg pt. har en arbejdsuge på 55-60 timer).

Nå, men tilbage til Dragons Lair og deres nye butik. Jeg tillod mig at tage et billede af deres bogsektion, og med butikkens tilladelse har jeg fået lov til at poste det her på bloggen for at illustrere mine ord. Som I kan se, er der kælet for reolerne. Og det gælder i øvrigt hele butikken, som ved første øjekast fremstår velforsynet, uanset om man skal bruge noget i softgun-afdelingen, liverollespils-afdelingen eller andre afdelinger. At personalet så også virker super søde, er jo kun en bonus. Da jeg spurgte, om jeg måtte poste mine billeder her på bloggen, var de straks vakse og sagde, at jeg da også godt måtte tilbyde mine læsere de ti procents rabat på varer fra bogsektionen, som er angivet i toppen af indlægget. Og det gør jeg med glæde, da alle parter får noget ud af det. Dragons Lair får forhåbentlig et par kunder ekstra, kunderne får en god pris, og jeg har formodentlig gjort begge parter glade. Selv er jeg virkelig glad for, at jeg snublede over Dragons Lair butikken i Århus. Den virker som sagt både velforsynet og professionel, og så er personalet ægte sympatiske. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har købt mine bøger der.

2 thoughts on “Ny stor Dragons Lair butik i Århus

  1. Jeg syntes lige jeg ville sige at man kan købe Brandon Sandersons novella Legion hos Audible.com til den nette sum af 0 kr. ja 0 kr. :O indtil slutningen af året, har hørt at den skulle være ret god. Jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle skrive dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *