Første redigeringsrunde overstået

Aiglans Garde i manuskriptform

Den næste af mine fantasybøger, Aiglans Garde, nærmer sig så småt udgivelsen. Jeg har netop afsluttet første runde af redigeringen. Nu skal bogen printes igen, hvorefter jeg selv læser den en gang mere. Dernæst ryger den ud til mit panel af betalæsere. Det er en samling garvede læsere af fantasybøger, så det skal blive spændende at høre, hvad de siger!

Foreløbig er her et billede af manuskriptet. Sådan ser halvfærdige fantasybøger åbenbart ud – forsiden slår mig som værende knap så kulørt som resten af fantasygenren. Men det skal vi nok få gjort noget ved, inden den udkommer ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>