Gode fantasy bøger

Svens favorit fantasybøger

Sven Damgaard Ørnstrup er en dansk fantasyforfatter, som ikke blot elsker at skrive fantasybøger, men også at læse fantasybøger. Nedenfor følger et udpluk af Svens favoritter, når det kommer til fantasybøger og fantasyserier:

A Song of Ice and Fire

Forfatter: George R. R. Martin

A Song of Ice and Fire er en ypperligt velskrevet fantasyserie. Få nulevende fantasyforfattere skriver så gode fantasybøger som George R. R. Martin. High fantasy når det er bedst – og tilsat en solid dosis heroisk fantasy. Der er i øvrigt en filmatisering på vej, som HBO står for.

Læs mere om George R. R. Martins fantasybøger.

The First Law

Forfatter: Joe Abercrombie

The First Law er en fantasyserie bestående af tre fantasybøger, der udkom fra 2006 til 2008. Joe Abercrombie skriver ligesom George R. R. Martin meget blodigt og voldsomt. Alligevel er der mange næsten følsomme øjeblikke i hans fantasybøger. Det er på ingen måde blodfattig sødsuppe som i fx Twilight (dark Romance af Stephanie Meyer), men når en brutal barbar bliver genert og mundlam efter at have dyrket sex i mudderet, har det noget meget rørerende over sig. Så absolut et must read, når det kommer til fantasybøger.

Læs mere om Joe Abercrombies fantasy bøger her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>