Skitsen til forsiden på Aiglans Garde

Forsideskitsen til andet bind i fantasybøgerne om Aiglans Garde

Skitsen til Aiglans Gardes forside

Forleden modtog jeg skitsen til forsiden på Aiglans Garde. Jeg har glædet mig som et lille barn til at se den, så det var en stor dag!

Og hvad der er endnu bedre: illustratoren har givet mig lov til at poste den her, hvilket jeg fluks vil gøre! Skitsen er ikke farvelagt endnu, så det er svært at spå præcist om, hvordan det færdige udtryk bliver. Men foreløbig har den i hvert fald i min bog (fantasybog, hø hø) et rigtig godt “fantasy-feel”!

Nu hvor jeg skal til at igang med anden runde af redigeringen, bliver den også super rar at have at kigge på i ny og næ, når ordene overmander mig. Ikke at jeg ikke glæder mig til at redigere. Det bliver fedt! men nogle gange tænker jeg nu alligevel over, hvorfor fantasybøger absolut skal være så lange. Den slags tanker varer dog aldrig særlig længe – det er jo netop længden, som er med til at gøre fantasybøger til noget særligt. I hvert fald når vi taler high fantasy. Fantasy, bøger, mange bind og masser af sider. Det hører ligesom bare sammen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>