Feedback fra en glad læser

Tak for de venlige ord :)

Tak for de venlige ord :)

Jeg ELSKER bare, når jeg får søde mails fra folk, der har læst Abaddons Arv.
Og her den anden dag kom der en af slagsen. Eller det vil sige: den kom faktisk i august på Facebook. Men den var endt i den der folder, der hedder “andet”, som jeg aldrig tjekker, så jeg opdagede den først for nylig. Men det betyder ikke, at den vakte mindre glæde. Så tusind tak! Du ved, hvem du er.

Og her er så hilsenen:
Hej Sven
Jeg har lovet mig selv, at fortælle folk når de gør noget godt (kaldes vist positiv feedback), og det har du gjort. Tak for god læsning af Abaddons arv 1+2! Jeg glædes altid ved at læse en godt skrevet bog!
Og nu ved du jo nok hvad jeg vil spørge om, Hvor længe skal jeg dog vente på den næste?
Om ikke andet så sender jeg dig en kæmpe bunke skrivelyst, og så venter jeg spændt på nr. 3
MVH

5 thoughts on “Feedback fra en glad læser

 1. Jamen, jeg vil tilslutte mig de rosende ord. Købte Aiglans Garde af dig på fantasymessen og det var den første af alle mine bogindkøb den dag, jeg gik igang med at læse. God idé med det lille referat af etteren, for det er et stykke tid siden, jeg læste den. Tre spændende handlingstråde, jeg syntes især godt om Odds. Og med den slutning håber jeg da, at familieforøgelsen alligevel vil tillade dig lidt skrivetid i årene, der kommer.:-)

  Signe

  • Årh tuuusind tak for de ord!! De varmer virkelig! Jeg glæder mig til at komme igang med at skrive igen, og det går heldigvis godt med familieforøgelsen, så mon ikke der bliver rum for nogle skrivestunder :)

 2. Hej Svend
  Tak for din indsats med din blog!
  Hvad er bulletinerne om Abaddons Arv 3′s udgivelse … sådan i store træk? ;-)?
  Hilsen Johan

  • Hej Johan,

   Tak for de pæne ord! 3′eren er stadig på idéstadiet. Jeg blev nemlig far for ikke så lang tid siden, og det har gjort et indhug i skrivetiden, mens han endnu er så lille :) Men idéerne er der som sagt, så de skal bare liiiige skrives ned :)

   Hilsen Sven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>