Fin anmeldelse af Aiglans Garde på Cautios.dk

Aiglans Garde dansk fantasyAnmeldelse nummer tre af Aiglans Garde er på gaden
Aiglans Garde er allerede blevet pænt anmeldt et par gange siden sin udgivelse, og nu er der kommet en anmeldelse mere. Denne gang er det Katja fra bloggen Cautious.dk, der fører pennen. Ligesom i de andre anmeldelser, der er kommet, får handlingen pæne ord med på vejen. Bl.a. hedder det sig i anmeldelsen, at:

Handlingen glider bedre og mere rytmisk i denne omgang, og spændingen løber stille og roligt mellem siderne. De mange detaljer til at beskrive omverdenen og personernes oplevelser, fungerer også bedre denne gang, for selvom der stadig er mange af dem, så er hastigheden i historien blevet sat op.

Personerne i fortællingen rammer desværre ikke hovedet på sømmet i forhold til Katja, hvilket jeg selvfølgelig godt kan være lidt træt af, da jeg tænker meget over, hvordan jeg kan gøre mine karakterer dybe og interessante. Jeg har heldigvis hørt fra andre, der kan lide dem, men tingene kan jo altid gøres bedre, så her vil jeg lægge hovedet ekstra meget i blød i forhold til tredje bind. Dette er i øvrigt endnu ikke påbegyndt, men stadig kun på det mentale tegnebræt.

Nå, det var ordene for denne gang. Jeg er glad for anmeldelsen. Ikke mindst fordi det er den tredje positive i rækken ud af tre. Jeg krydser fingre for nummer fire!

2 thoughts on “Fin anmeldelse af Aiglans Garde på Cautios.dk

  1. Så får du lige en kommentar her også. :)

    Som jeg også skrev i den mail jeg lige har sendt, så har du ikke gjort noget rigtigt galt med dine personer. Jeg kan ikke finde noget, du kan gøre anderledes, for at du vil ramme mig.

    Jeg ved ikke om jeg bliver mere kræsen med personerne, efterhånden som jeg bliver ældre. Jeg tror det egentlig ikke. Der er bare langt imellem dem der virkelig rammer mig og går ind i hjertet. Jeg forelskede mig heller aldrig aldrig i Edward fra “Twilight” eller Eric og Bill fra “True Blood” foreksempel. Men jeg kastede mig med hjertet først, ind i Wrath fra “Vampyrkongen” og Jax fra “De fortabte sjæle”. Det er vel i bund og grund med fiktive karakterer, som det er med kærlighed i virkeligheden; sommetider er den der, sommetider er den der ikke. ;)

    Uanset hvad, ser jeg nu stadig frem til bind 3 fra dig. :)

    • Jep – tror, du har ret i det med gnisten. Den kan man have både i kærlighed og i forhold til romanpersoner. Jeg er allerede spændt på, hvad du tænker om bind 3. Jeg skal bare lige have det skrevet det … ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>