Forsiden til Aiglans Garde

Forsiden til Aiglans Garde

Forsiden til Aiglans Garde

Blodig økse og undergangshimmel
Den anden dag postede jeg den nye forside til Vraggods, og nu er turen så kommet til Aiglans Garde. Den lynombruste daggert til Vraggods har fået dejligt mange positive kommentarer, så nu krydser jeg bare fingre for, at I tager lige så pænt imod den blodige økse, der kommer til at pryde Aiglans Garde.

Personligt er jeg ret vild med den undergangsstemning som illustratoren (den gode Karin Hald, der også står for daggerten) har fået fremmanet i motivet. Aiglans Garde er en slags stilhed før stormen i min serie, Abaddons Arv, så i min optik passer den ildevarslende stemning i motivet godt til historien. Og så har store blodindsmurte økser også en ganske fremtrædende plads i fortællingen. For selvom Aiglans Garde muligvis i det store billede er stilhed før stormen, så er det bestemt ikke, fordi det ikke “blæser” i dette bind af serien så at sige. Jeg lover solid action og stormfulde sekvenser.

Men nu er bogen jo ikke udkommet endnu, så jeg undlader at lukke mere op for posen for indeværende. Foreløbig håber jeg, I nyder forsiden, og så glæder jeg mig til at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske. Jeg forestiller mig, at I får en lille forsmag i form nogle læseprøver fra romanen. Men der skal vi nok lige lidt længere hen.

9 thoughts on “Forsiden til Aiglans Garde

  1. Denne forside lever i den grad op til den første! Minder mig lidt om “En sang om Is og Ild’s” forsider, enkle, men flotte og detaljeret! godt arbejde!

  2. Synes også rigtig godt om den her forside! Jeg kan godt lide at der er en sammenhæng imellem de to forside, at stilen ligesom er lidt den samme – noget af det bedste er når bøger passer sammen på hylden.

  3. Som alle andre har sagt, så er det jo to flotte og ganske fede forsider, og jeg er enig med Kenneth i, at der er nogle associationer til forsiderne på A Song of Ice & Fire. Dog er jeg nysgerrig, hvorvidt den tørkeramte jord (eller er det en ørken?) er en reference til handlingen? :)

    • Tusind tak for rosen. Det er jo helt ærefrygtindgydende at blive sammenlignet med “A Song of Ice and Fire”! Den tørkeramte jord er ikke en direkte reference til handlingen, men har en mere symbolsk karakter. Som læser er man jo altid fri til at foretage sine egne fortolkninger, men for mit eget vedkommende hænger den sammen med den nød og de afsavn, som krig fører med sig. Og så synes jeg også på et mere basalt plan, at det bare ser godt ud :)

  4. Kære alle sammen,

    Hvor ER det bare rart at høre jeres positive tilkendegivelser! Jeg knokler på med at få bogen helt færdig for tiden. Det er den “kedelige” del af processen, der står på lige nu – opsætning af margener, kontrol samme etc. :)

    • Tusind tak for de positive tilbagemeldinger! Det er SÅ dejligt at høre fra alle jer søde mennesker, der roser de nye forsider :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>