Game of Thrones i muppet shows udgave

Den med Jaime Lannister virker da meget morsom ...

Det måtte jo komme – humoristiske parafraser på Game of Thrones. I dette tilfælde er der tale om en illustrator ved navn Yehudi Mercado, der har kombineret karakterer fra Muppet Show med dem fra Game of Thrones. Personligt har jeg aldrig rigtig fået begyndt på det der Muppet Show – og ja ja, jeg ved det godt. En fejl i min opdragelse. En mangel i min dannelse. Et kulturelt sort hul. Men jeg så altså bare ikke vanvittig meget tv i min barndom …

Nå, men uanset om jeg personligt kan nyde alle de subtile referencer i billederne, så skal I, kære læsere, altså ikke snydes for et kig. Billederne kan findes her – og de er om ikke andet rigtig flot tegnede. Hvorvidt det så rent faktisk er morsomt, vil jeg lade jer om at afgøre. Smid endelig en kommentar med jeres holdning! Så kan I hjælpe mig med at blive lidt klogere på Muppets …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>