Game of Thrones sæson 3

Nu vi alligevel er ved Game of Thrones, vil jeg ikke undlade at henlede de ærede læseres opmærksomhed på en artikel, jeg faldt over på DigitalSpy, der i juli 2011 var til Comic-Con og hørte både George R. R. Martin (forfatteren til A Song of Ice and Fire som er romanserien, der ligger bag Game of Thrones), David Benioff (producer på tv-serien Game of Thrones) samt Emilia Clarke (en af hovedrolleindehaverne i Game of Thrones) tale om serien. Ifølge David Benioff vil Game of Thrones fra tredje sæson og frem begynde at afvige fra bøgerne i den forstand, at det ikke er muligt for sølle ti afsnit af serien at rumme hele det tredje bind i romanserien. Bind tre, som bærer titlen A Storm of Swords, er nemlig så usandsynligt lang, at George R. R. Martin var nødt til at udgive den som to selvstændige bøger. Begge af mammutstørrelse. De bærer henholdsvis undertitlerne Steel and Snow og Blood and Gold. Og som sagt bliver det naturligt nok en uoverkommelig udfordring at få kogt alle de mange sider ned på én enkelt sæson af tv-serien. Men not to worry, for samtidig kan man læse på Winteriscoming.net, at HBO sandsynligvis planlægger at filme sæson tre og fire samtidig, ligesom det også var tilfældet med Ringenes Herre-filmene. Og når produktionen foregår på den måde, er det nok tvivlsomt, at det kommer til at gå ud over kontinuitetsfølelsen i historien. Og så er det jo også rart at vide, at man er garanteret ikke blot én sæson mere, men to af denne her komplet fantastiske serie! Jeg glæder mig i hvert fald allerede til sæson 3, selvom jeg ikke engang er kommet igang med sæson 2 endnu.

Her er i øvrigt et interview med Emilia Clarke, der taler om sin karakter Daenerys Targaryen. Interviewet stammer fra ovennævnte artikel på Digital Spy. Fra ca. 1½ minut inde i interviewet får hun faktisk sagt nogle ganske fornuftige ting om den kære Daenerys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>