Game of Thrones sæson 2 en video fra produktionen

Carice van Houten som Melisandre

Video fra sæson 2 af Game of Thrones
Mand, hvor jeg glæder mig til foråret 2012! Der ruller sæson 2 af Game of Thrones nemlig over skærmen. Foreløbig kan man fornøje sig med denne video, som findes på Youtube. I øvrigt har en venlig sjæl derinde listet tidspunkterne for, hvornår hvilke af de medvirkende karakterer dukker op i videoen. Dem har jeg indsat nedenfor. Særligt Melisandre synes jeg, virker velcastet (i de to sekunder, hvor man ser hende). Hun minder med sit røde hår og de skarpe læber i høj grad om det billede, jeg har af Melisandre i hovedet. Men også Stannis virker tilpas streng til, at det er den konge, jeg kender fra A Song of Ice and Fire. Det er selvfølgelig noget værre salgsgas at frigive sådan en stump video, som fansene straks kaster sig frådende over. Men hvad pokker. Jeg står ved det. Jeg er til fals for den slags – i bund og grund en lille teenagetøs, der løber skrigende af begejstring efter sine idoler. And I simply can’t help it! Nå, men less talk, more action. Enjoy!

0:14 – Stannis
0:15 – Melisandre
0:58 – Catelyn & Ser Loras
1:17 – Margery & Renly
1:20 – Theon & Drowned God Priest
1:46 – Renly with Brienne
1:49 – Davos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>