Game of Thrones: the Hound vs. the Mountain


Den anden dag roste jeg Game of Thrones (tv-serien som HBO har produceret over George R. R. Martins fantasyserie A Song of Ice and Fire) for dens slagscener, som i modsætning til mange andre amerikanske produktioner, gør brug af en realistisk og brutal æstetik. Her er endnu et eksempel fra afsnit tre af serien, hvor de to brødre “the Hound” og “the Mountain” tamper løs på hinanden med store, tunge slagsværd. Det er simpelthen en fornøjelse at se, at man godt kan lave nervepirrende slåskampe, uden at de, der slås, behøver at slå tre saltomortaler med baglæns skrue for at levere et hug til modstanderen.

I øvrigt ved jeg godt, at jeg skamroser Game of Thrones lidt for tiden. Jeg lover, at jeg nok skal finde nogle elementer, jeg kan bitche over, når jeg falder ned fra min lille euforiske sky ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>