Iron Sky: Nazis … from the moon

Titel: Iron Sky
Instruktion: Timo Vuorensola
Genre: Science fiction comedy
Release: 4. april 2012
I de danske biografer: ?
Nationalitet: Finsk
Produktionsselskab: Blind Spot Pictures
Iron Sky er en finsk produceret science fiction komedie, som foregår i år 2018. Plottet er enkelt og ligetil, men virker samtidig ualmindeligt friskt og ukrukket. Det går i al sin enkelhed ud på, at nazisterne i 70 år har holdt sig skjult på månens mørke bagside, hvor de har ventet på at tage hævn. Og nu er tiden kommet … USA med en Sarah Palin look-alike som præsident er “in for a big surpise”, som man ville sige på de kanter. Eller som Sarah Palin-klonen i nedenstående trailer siger: “Who the hell are these guys?” hvortil hendes rådgiver svarer: “Nazis … from the moon.” Jeg flækkede af grin, da jeg hørte det. Og én gang til da jeg hørte den afsluttende replik i traileren: “The world is sick. And we are the doctors.” Det her kan bare ikke gå galt! En film af nørder. For nørder. Et faktum, der understøttes af, at folkene bag tidligere har lavet Star Wreck: In the Pirkinning som er udgivet under Creative Commons licens og kan ses gratis her. Det siger også noget om nørdfaktoren at over 100.000 mennesker har delt traileren på twitter, mens det kun er 7.000 på Facebook. Og vi ved jo allesammen at twitter er nørdernes medie. Og at det er 100 gange sejere end Facebook … nå, her er traileren. Enjoy. Det virker simpelthen så lovende det her.

Instruktion: Timo Vuorensola
Medvirkende: Julia Dietze, Christopher Kirby, Götz Otto, Udo Kier

Screendump fra traileren

Læg mærke til antallet af gange denne trailer er delt på henholdsvis Facebook og Twitter. Most definately et nørdernes projekt. Can't wait! Screendump fra www.ironsky.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>