Jeg er i Kristeligt Dagblad med billede

Som faste læsere af bloggen ved, læste jeg op på messen for fantasy på Herlufsholm Kostskole den 15. september. Og i dag opdagede jeg, at jeg er med på en lille billedserie (billede nr. 4 og nummer 9, når man ruller frem og tilbage i toppen af artiklen), som Kristeligt Dagblad lavede i forbindelse med en artikel om messen og om fantastisk litteratur i det hele taget. Artiklen kan læses på dette link. Og jeg vil opfordre til at gøre det, for den er faktisk rigtig god og nuanceret i forhold til sit take på fantasy genren.

Nå, men det var det for denne gang – jeg havde blot brug for at fryde mig lidt offentligt over min optræden som linselus :) om føje tid poster jeg et indlæg med mine indtryk fra mit og en række andre danske bloggeres møde med Joss Stirling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>