Jeg læser op på Herlufsholm Fantasybogmesse – igen

Billedet er sakset fra fantasymessens hjemmeside. Ophavsretten tilhører messen.

Billedet er sakset fra fantasymessens hjemmeside. Ophavsretten tilhører messen.

For andet år i træk er jeg blevet inviteret til at læse op på Herlufsholm Fantasybogmesse
Herlufsholm Fantasymesse afholdes, som navnet antyder, på Herlufsholm. Altså kostskolen. Messen finder sted 14. og 15. september 2013. Sidste år læste jeg op af det endnu uudgivne manuskript til Aiglans Garde (bind 2 i Abaddons Arv). Responsen fra tilhørerne var positiv, og i mellemtiden er romanen så udkommet og har faktisk også fået vældig positive anmeldelser. Det er jo altid lidt nervepirrende sådan at sætte et nyt skib i søen og se, om det kan sejle, men indtil videre har Aiglans Garde heldigvis ikke bare holdt sig flydende, men har også vakt begejstring fra flere af de læsere, jeg har hørt fra. Nu håber jeg bare, at publikum på messen også tager godt imod bogen igen.

Sandt at sige er jeg lidt spændt. Ikke bare på, hvad publikum mon synes. Men også på sådan at læse op og præsentere bogen. Godt nok står jeg hver dag i et klasselokale og underviser HF-elever, så jeg er vant til at “være på” så at sige. Men det er nu alligevel noget andet, når det er min egen kreation, der står for skud. Det, at jeg selv har frembragt det materiale, jeg præsenterer, gør, at jeg i langt højere grad kan blive i tvivl om, hvad jeg skal tage med, og hvad der kan være lige meget. Som om jeg bliver lidt “selvblind” på en måde. Eller med andre ord: at min nærhed til stoffet, gør det vanskeligt at vælge ud. Nå, det skal nu nok gå. Sidste år var en god oplevelse, og jeg har allerede fundet i hvert fald én spændende passage, som jeg ved, at jeg vil læse op.

Jeg håber at se jer derovre! Tidspunktet er lørdag den 14. september kl. 16.00.

4 thoughts on “Jeg læser op på Herlufsholm Fantasybogmesse – igen

    • Det kunne ellers have været super hyggeligt lige at sige hej :) men når det nu skal være, så lyder USA slet heller ikke så tosset. Hvor skal du hen derovre?

      • Jeg skal til Deland – Det er en “lille” by ca. 1½ time syd for Orlando. Der er ikke rigtig noget kendt i byen, andet end springpladsen (som vist kun er kendt blandt faldskærmsspringere – haha), men min moster bor der. Jeg skal over kigge på skoler. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>