Juhuu for Svendborg Bibliotek

Abaddons Arv paa Svendborg BibliotekPå Svendborg Bibliotek står Abaddons Arv og lokker
Den anden dag var der en meget venlig læser, der sendte mig et snapshot fra Svendborg Bibliotek. På billedet står Abaddons Arv fremme med de flotte nye forsider og kalder på kommende læsere. Det at modtage sådan et billede er virkelig noget, der vækker glæde, for mon ikke den prominente placering kan være med til at udvide læserskaren?

Herfra skal der derfor lyde en stor tak til de gode bibliotekarer på Svendborg Bibliotek – som forfatter er man i høj grad afhængig af, at bibliotekarerne er med til at promovere de bøger, man skriver, til læsere på bibliotekerne. Særligt når ens kendisfaktor stadig er lille nok til at kunne bo i et fingerbøl. Jeg håber, at tiltaget fra Svendborg kan være med til at opgradere kendisfaktorens boligbehov til tændstikæsketørrelse – måske oven i købet i husholdningsudgave ;)

5 thoughts on “Juhuu for Svendborg Bibliotek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>