Konkurrence: vind en fribillet til fantasybogmessen på Herlufsholm

Det pæne billede er respektfuldt lånt fra Fantasybogmessens hjemmeside

Vil du vinde en fribillet til fantasybogmessen på Herlufsholm Kostskole? Så skriv dit fornavn i kommentarfeltet herunder. Jeg trækker lod mellem de tilmeldte og kontakter de to vindere per mail. Deadline for deltagelse er den 1. september 2012 kl. 23.59.

Information om bogmessen
Den 15. og 16. september afholdes Danmarks første dedikerede bogmesse for fantasy. Messen løber af stablen i maleriske omgivelser på Herlufsholm Kostskole. I forbindelse med messen har forlaget Rosinante og Co. givet mig to fribilletter, som jeg kan forære væk til to læsere her på bloggen. Fribilletterne giver ikke kun adgang til messen. De giver også adgang til et særligt VIP-arrangement med den britiske forfatter Joss Stirling. Joss Stirling skriver paranormal romance. Særarrangementet foregår lørdag den 15. kl. 15.00 i de gamle munkeceller under Herlufholms Kostskole. Man får i øvrigt et gratis eksemplar af Joss Stirlings nyoversatte bog Sky med hjem. Ud over at høre Joss Stirling giver billetterne som sagt også adgang til alle messens andre arrangementer. Fx kan I komme ind at høre mig læse op af mine fantasyromaner. Det foregår lørdag den 15. kl. 13.30 i munkecellerne. Jeg glæder mig helt vildt!

Alle kan deltage i konkurrence om de to fribilletter. Både folk jeg kender personligt og folk, som jeg ikke kender. Jeg trækker lod på fuldkommen upartisk vis! Den eneste “hage” er, at hvis jeg ikke finder to mennesker, som har lyst til at få en fribillet, så kan jeg ikke selv komme med til arrangementet med Joss Stirling. Og det vil jeg frygtelig gerne, så derfor rider jeg gladeligt med på Rosinante og Co’s marketingvogn. Jeg håber som sagt, to af jer har lyst til at ride af sted med mig!

Kom frisk og meld jer til. Det bliver hyggeligt.

Her er i øvrigt en liste over de forfattere, som er tilmeldt bogmessen
Kenneth Bøgh Andersen (Rosinante)
Kasper Hoff (Facet)
Lene Dybdahl (Tellerup)
Joss Stirling (Rosinante)
Cecilie Eken (Egmont)
Lene Møller Jørgensen (Rosinante)
Pernille Eybye (tellerup)
Martin Vinther Madsen (Tellerup)
Nick Clausen (Tellerup)
Sven Damgaard Ørnstrup (Hexameter)
Josefine Ottesen (Rosinante)
Lise Bidstrup (Rosinante)
David Meincke, Caroline Ørsum og Ina Bruhn (Rosinante)
Anne-Marie Vedsø Olesen (Gyldendal)
Michael Kamp (Tellerup)
Nicole Boyle Rødtnes (Facet)
Jim Lyngvild (Egmont)
Peter Gotthart (Egmont)

14 thoughts on “Konkurrence: vind en fribillet til fantasybogmessen på Herlufsholm

  1. Årh ville jeg gerne vinde! Glæder mig helt vildt til den bogmesse…Og til at se Herlufholms smukke lokaler og lade fantasien få frit løb i de historiske rammer :-)

  2. Åh vil rigtig gerne opleve forfatterne læse op, og den magiske stemning bag kostskolens magiske murer :-D

    Kathe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>