Mere bogtrailer. Denne gang fra Lene Dybdahl

I mit foregående indlæg filosoferede jeg over bogtrailere og kvaliteten på disse. Anledningen til indlægget var traileren til Lise Bidstrups kommende roman Prepper, som jeg synes er lidt tynd. Traileren altså. Ikke bogen. Den har jeg ikke læst endnu, og jeg vil godt understrege, at den selvfølgelig sagtens kan være glimrende, selvom traileren ser ud til at være produceret lidt hurtigt. I den anledning var Lene Dybdahl vaks til at gøre mig opmærksom på traileren til hendes egen roman, Kongens Krucifix. Og den tjener faktisk som et glimrende eksempel på, hvad det vil sige at investere et tilstrækkeligt stykke arbejde i traileren til, at den bliver tilpas stemningsfuld til at slå kloen i potentielt kommende læsere. Den giver i hvert fald mig lyst til at læse Lene Dybdahls bøger. Godt gået Jesper Lindberg fra Molehill Productions, der står bag!!

Jeg får helt lyst til selv at bikse en bogtrailer sammen til Abaddons Arv for at se, om jeg kan nå frem til et resultat, der er overbevisende nok til at blive sluppet løs i offentligheden. Man er vel trods alt ikke mediefagslærer for ingenting … og skulle det gå helt galt for mig, kan jeg jo bare lade være med at offentliggøre resultatet. Jeg tror sgu, jeg gør det! Gode ideer til indhold modtages gerne.

Her er foreløbig bogtraileren til Kongens Krucifix

2 thoughts on “Mere bogtrailer. Denne gang fra Lene Dybdahl

  1. Jeg ser Meget sjældent bogtrailers – Men lige Jespers er jeg fast seer af. Hvad gør man ikke for sine venner. Haha. ;)

    Ej, spøg til side. Men jeg synes det er fantastisk når der kan stykkes noget dramatiseret, romantisk, stemningsfuldt op omkring noget der som grobund ikke har billeder. Det er jo de færreste ungdoms/voksenbøger der har billeder i sig, så at skulle ud og lede m.m. og så faktisk få et resultat der er fantastisk, det har jeg stor respekt for. :)

    • Ret præcist sagt, synes jeg. Der er vel tale om en art remediering, og det giver lige historien et ekstra pift, hvis man kan få nogle billeder med sig fra en god bogtrailer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>