Min novelle i “Ny dansk fantasy 2012”

For et par dage siden modtog jeg en herlig mail fra Forlaget Kandor. Kandor udskrev for et stykke tid siden en novellekonkurrence, som jeg deltog i, og minsandten om ikke min novelle Zebraungens jul fandt nåde for forlæggerens øjne. Zebraungens jul udkommer derfor sammen med 14 andre fantastiske noveller om føje tid. Jeg skrev egentlig den første version af novellen for et stykke tid siden. En fantastisk – og lidt skør – fortælling om en zebraunge og dens jul. Jeg nåede at indhente lidt respons på novellen, men så fik jeg andet at se til, og den gik lidt i glemmebogen, indtil jeg opdagede Kandors konkurrence, som efterlyste fantastiske noveller. Og det var jo lige præcis det, jeg havde gang i med zebraungen, så jeg hev novellen frem fra gemmerne og skrev både om og til på historien, hvorefter jeg sendte den til Kandor og krydsede fingrene. Og som sagt: den fandt nåde for redaktørens øjne, hvilket resulterer i, at jeg nu sidder med en varm summen i kroppen og et smil på læben og skriver dette. Glæder mig usandsynligt meget til at holde hele novellesamlingen i hånden! Her et link til offentliggørelsen af konkurrencens vindere på forlagets hjemmeside. Og her er novellerne, som er med i novellesamlingen:

Et horn i siden af A. Silvestri
Eudaimonia af Andreas Markert
Seidr af Aske Munk-Jørgensen
Animatrix af Gudrun Østergaard
Engel eller dæmon? af Helle Lee Sol Haugaard
Tale af guld, tavshed af sølv af Kristoffer Andersen
Til deres dages ende af Lars Ahn Pedersen
Træ af Martin Schønning
De umætteliges kreds af Mikkel Carlsen
Konda per dag af Nikolaj Johansen
Bronze af Richard Ipsen
Krystalstemmer af Sari Therkelsen Arent
Zebraungens jul af Sven Damgaard Ørnstrup
Mare, mare mindre af Teddy Vork
Cara af Tina Christensen

2 thoughts on “Min novelle i “Ny dansk fantasy 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *