Nu kan Game of Thrones købes i Danmark

Køb Game of Thrones med danske undertekster
Første sæson af Game of Thrones kan nu købes på DVD og Bluray med danske undertekster – bl.a. på Moviezoo, hvor første sæson koster godt 400 kr. Man kan også drøne ind på Amazon og købe Game of Thrones, hvilket er noget billigere, idet serien på Amazon kun koster 26 pund (ca. 240 kr.). Så hvis man kan leve med engelske undertekster (hvilket de fleste danskere vel kan), så er det bestemt et udmærket alternativ.

På TV-tid kan man læse, at serien i løbet af den første uges handel i USA har solgt mere end 350.000 eksemplarer – mere end både Sex and the City, The Sopranos og True Blood præsterede. Men det jo også en fantastisk serie, så selvfølgelig har den det! Jeg har tidligere blogget en del om Game of Thrones – indlæggene kan læses her.

Her er Moviezoos resume af første sæson af Game of Thrones

Beskrivelse af Game of Thrones: sæson 1:
Dette nye storslåede drama fra HBO® er baseret på den populære bogserie A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin, hvoraf første del Kampen om Tronen netop er udkommet på dansk. Serien udspiller sig i en fantasiverden, hvor de magtfulde familier i de Syv Kongedømmer er låst fast i en strid om Jerntronen. I en beretning om løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf står kun vinderne tilbage – mens taberne går til grunde. Hovedrollen bliver spillet af den engelske “Ringenes Herre”-skuespiller Sean Bean. Danske Nicolaj Coster-Waldau har også en vigtig “Bad-Guy” rolle i serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *