Nyhed: John R. Fultz – ‘The Seven Princes’

Altså, normalt er jeg til high fantasy frem for heroisk fantasy, da jeg ofte synes, at karaktertegningen kan blive lidt for flad i den heroiske fantasy. Ind i mellem er det imidlertid ganske underholdende med lidt hack and slash og nogle hovedpersoner, der på trods af at de er flade som pap, alligevel formår at underholde i kraft af deres stereotypiserede brovten. Om det er hack and slash eller fængende karakterer, der kommer til at dominere The Seven Princes, som udkommer i februar 2012 på forlaget Orbit, ved jeg ikke. Men jeg ved, at forfatteren, John R. Fultz, er et ubeskrevet blad for mig, samt at Orbits præsentation af bogen leder tankerne hen på førstnævnte. Dog på en måde, som gør, at jeg helt bestemt skal have fat i den bog. Historien lyder godt nok som noget, der er set før. Til gengæld skulle vores bad guy være en voldsomt ond nekromancer, og det er simpelthen ved at være lidt for længe siden, at jeg sidst er stødt på sådan en (findes nekromantikere i det hele taget i god udgave?). Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at stifte bekendtskab med både nekromantikeren og en spritny forfatter. Nu krydser jeg bare fingre for, at John R. Fultz så ikke skuffer. I øvrigt gør det mig heller ikke noget, at The Seven Princes kan forudbestilles på Amazon for den sølle pris af 5,5 pund.

Her er Orbits omtale af The Seven Princes

An ancient necromancer slaughters the king and his court in front of the unbelieving eyes of crown prince D’zan. From that moment, his life is consumed by one thought – to regain his throne. Others will join him, some will oppose him.

In a world where men and giants fight side by side against ancient monsters and new powers, only one thing is sure – war is coming. Blood will run and princes will clash.

Seven princes. Seven destinies.

All will be legend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>