Nyt design på bloggen med Suffusion

Jeg har rodet lidt i maskinrummet og lagt nyt design på bloggen. For de, der måtte være interesserede, benytter jeg mig nu af WordPress temaet Suffusion. Det er let at arbejde med, og jeg synes selv, at resultatet er blevet pænt, enkelt og brugervenligt. Forhåbentlig synes I det samme, men hvis I mener, at der er noget, der mangler, så tøv ikke med at sige til – så skal jeg se, om jeg med mine trods alt relativt begrænsede tekniske evner kan finde ud af at implementere det. Nu hvor designet er mere eller mindre på plads, er det på tide at fokusere på fantasy bøgerne igen. Her er en lille liste over, hvad der venter i pipelinen (i tilfældig rækkefølge):

  • Anmeldelse af A Dance with Dragons (den er læst færdig)
  • Anmeldelse af Laya af Jon Brændsgaard Toft (mangler jeg stadig at læse)
  • Anmeldelse af Towers of Midnight (er næsten færdig med bogen)
  • Opdatering af listen over danske fantasy bøger (tak for al jeres hjælp)
  • Implementering af en blogroll (for selvom min hjemmeside jo som bekendt er fantastisk, er det ikke den eneste fantastiske af sin slags ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>