Releasedato for Game of Thrones

Jeg tror nok, jeg har opsporet en plausibel kilde i forhold til releasedatoen for første sæson af Game of Thrones på DVD og Bluray. Så vidt jeg kan se på Pat’s Fantasy Hotlist snakker vi den 6. marts 2012 – dog kun i USA og Canada, men mon ikke Europa følger relativt hurtigt efter den dato? Der er allerede nu åbent for pre orders af første sæson af Game of Thrones – foreløbig dog kun i USA og Canada.

Mht. validiteten af rygtet, så er fantasybloggeren Pat en af de større fantasybloggere ude på det store, vide web, og han plejer at have kontakterne i orden, så umiddelbart tror jeg på ham, når han siger den 6. marts. Glem altså alt om mine tidligere spekulationer. DVD boksen med første sæson af Game of Thrones indeholder ifølge Pat meget mere og andet end selve serien. Bl.a. kan man få indstigt i, hvordan Dothrakisproget er opbygget, samt det jeg glæder mig mest til: en dissektion af hele episode 6, ‘A Golden Crown’, hvor man angiveligt får at se, hvordan afsnittet er lavet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>