Ronal Barbaren

I morgen, den 29. september 2011, får Ronal Barbaren premiere. Ronal Barbaren er en dansk animationsfilm produceret af Einstein Film, der udgøres af nogle af de folk, der også står bag Terkel i Knibe og Rejsen til Saturn. ‘Ronal Barbaren’ er allerede solgt til flere lande, og jeg håber oprigtigt, at den får succes både herhjemme og internationalt – også selvom jeg ikke har set den endnu. Jeg forventer mig dog meget, for skal man dømme ud fra både ‘Terkel i Knibe’ og ‘Rejsen til Saturn’, så venter der biografgængerne en god oplevelse – også selvom jeg personligt synes, at Claus Deleurans vanvittige tegneserieudgave af ‘Rejsen til Saturn’ fra 1977 er bedre end filmen – som dog langt fra er ringe. Faktisk borger den høje fortællemæssige kvalitet af både Terkel i Knibe og Rejsen til Saturn efter min mening godt for Ronal Barbaren. Traileren, som kan ses nedenfor, giver også forhåbninger om både en god historie og et godt grin!

Resume af handlingen i Ronal Barbabaren – ingen spoilers
Ronal Barbaren er en ung barbar, som er knap så præget af svulmende muskler, som sine pumpede stammefæller. Ja, faktisk er Ronal udpræget tyndarmet.

Ronal må dog på trods af sin lidet overbevisende fysik gribe til våben, da den onde fyrste, Volcazar, bortfører de andre barbarer med undtagelse af Ronal.

Ronal drager modvilligt i krig med Volcazar. Med sig har han skjalden Alibert, en amazone ved navn Zandra – smuk og dødbringende – samt den fimsede Elric, som er elvervejleder. Hvordan det kommer til at gå, må tiden vise, men at dømme efter kommentaren: “Når man går på togt, gælder det mere om at have store nosser frem for store overarme”, som man kan høre i traileren nedenfor, så skal det nok blive sjovt at følge! Desuden har Ronal nok den ømmeste læder g-streng, jeg længe har set … ikke at jeg dog ser sådan nogle særlig tit, vil jeg godt understrege!

P.S. jeg håber, du nød scenen, hvor der ryges bong af et kranium!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>