Skrivning

Siden jeg i december 2010 startede bloggen her, har jeg primært haft fokus på at anmelde og omtale bøger og film inden for fantasygenren. Herudover sniger der sig også jævnligt omtaler af science fiction og zombier ind. Og det er egentlig ikke så skidt, for den slags råseje ting kan man jo kun nyde at beskæftige sig med. En anden ting, der heller ikke er så ringe endda, er det at skrive selv. Personligt skriver jeg, som nogen måske har opdaget, fantasyromaner, og i den forbindelse hænder det jo, at jeg gør mig nogle overvejelser om, hvordan på den bedste og mest effektive måde får skrevet dette eller hint. De tanker vil jeg gerne dele med nogen, og derfor vil jeg fremover i ny og næ poste et skrivetip i bloggens nye kategori: skrivning. Jeg håber, I tager godt imod initiativet!

I øvrigt kan man hente masser af god inspiration til sin skrivning på Bjarke Schjødt Larsens blog, Skrivekrampen. Også Plotværkstedet på Facebook poster jævnligt gode skrivetip.

4 thoughts on “Skrivning

  1. Fremragende initiativ! Jeg går selv og arbejder løs på en fantasyroman for tiden, så det vil være umådelig interessant at få lidt gode fif og input fra dig angående det at skrive. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>