Sven Damgaard Ørnstrup på Fantasticon 2012

“Sven Damgaard Ørnstrup på Fantasticon 2012″. Det er 42 tegn, som føles utrolig rare at skrive. Og lige pludselig forstår jeg til fulde, hvorfor meningen med livet, universet og alting er 42, sådan som det fremgår af The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Nærmere bestemt dækker de 42 fine tegn over, at jeg er blevet sat på programmet på Danmarks største con for de fantastiske genrer, nemlig Fantasticon. Connen afholdes én gang om året – denne gang på Kulturstationen Vanløse, og i år har arrangørerne bag gjort ekstra meget ud af arrangementet. Hele tre dage bliver det til med et utal af forfattere og fans, som udbreder sig om alt mellem himmel og jord – særligt de ting, der ikke faktisk ikke findes mellem himmel og jord. Det bliver SÅ sjovt at være en del af! Stor tak til folkene bag conen for at ville have mig med. Jeg glæder mig til at komme og fortælle om mine skriverier og læse op for folket. Jeg tror faktisk, jeg tager det næsten færdige manuskript til min nye bog med. Det kunne være skægt at give en lille smagsprøve på, hvad den indeholder …

Vi ses på Vanløse Kulturstation søndag den 3. juni kl. 12.00 – 12.50 i Kultursalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>