‘The Walking Dead’ på DR HD

Seriezombies!!!

DR HD er begyndt at sende ‘The Walking Dead’ om fredagen. ‘The Walking Dead’ er en tv-serie på foreløbig seks afsnit baseret på Robert Kirkmans tegneserie af samme navn. Robert Kirkmans tegneserier er i øvrigt fuldstændig uforligneligt fede, så har du ikke læst dem, så skynd dig at gøre det! Tv-serien er instrueret af Frank Darabont og skulle efter signende ikke helt leve op til tegneseriens skyhøje niveau, men på trods af nogle få shortcoming forlyder det alligevel fra jungletrommerne, at den er mere end værd at se. Bl.a. har Informations filmjournalist Christian Monggaard anbefalet den på twitter. Og Christian Monggaard plejer at vide, hvad han taler om.

I øvrigt vil jeg lige gøre lidt reklame for denne herlige og relativt nystartede grindhouse-gore-exploitation-horror-b-film etc. blog, som jeg faldt over, da jeg googlede lidt på ‘The Walking Dead’. Her har vi en mand, der brænder for sit emne. Og den slags mænd – og kvinder – er de bedste.

Nyd serien på DR HD. Det har jeg tænkt mig at gøre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>