The Winds of Winter sample

Jeg faldt lige over et tweet i min twitterstrøm (tak @mwittrock), som overbragte mig den herlige nyhed, at den første sample af George R. R. Martins The Winds of Winter nu er tilgængelig. Uddraget må ifølge retningslinjerne på George R. R. Martins hjemmeside ikke gengives i nogen form uden hans udtrykkelige tilladelse, så jeg nøjes med at linke til uddraget her. Jeg er usandsynligt spændt på at læse The Winds of Winter, som jeg inderligt håber er bedre, end den lidt triste affære, som A Dance with Dragons desværre har vist sig at være.

Uddraget af The Winds of Winter kan læses her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>