Towers of Midnight af Brandon Sanderson og Robert Jordan

Nu er jeg efterhånden ved at have tygget mig igennem A Dance with Dragons af George R. R. Martin, og derfor har jeg været på indkøb igen. Denne gang faldt mit øje på Towers of Midnight af Brandon Sanderson. Towers of Midnight er 13. bind i Robert Jordans monsterserie Wheel of Time. Robert Jordan nåede ikke selv at gøre serien færdig, før han døde, så derfor har Jordans kone valgt Brandon Sanderson til at afslutte serien – et udmærket valg, synes jeg. I hvert fald var jeg positivt overrasket over kvaliteten af den første af fortsættelserne, The Gathering Storm.

Når jeg går igang med Towers of Midnight glæder jeg mig til igen at stifte bekendtskab med Rand Al’Thor, Matthew Cauthon, Perrin Aybara, Fayle, Egwene, Nynaeve og alle de andre karakterer. I øvrigt er det også rart at vide, at serien rent faktisk er ved at finde sin afslutning, for den var ærlig talt ved at knopskyde i lidt for mange retninger, før Brandon Sanderson kom til og fik den tilbage på sporet. I 2012 udkommer A Memory of Light, som er det bind, der afslutter det hele. Det bliver spændende at se, hvordan det ender! Anmeldelse af Towers of Midnight følger, så snart jeg er igennem bogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>