True Blood sæson 5: traileren er her

Ifølge denne trailer ruller sæson 5 af True Blood over skærmen i juni 2012. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal synes. Jeg har set de første tre sæsoner af True Blood, og jeg synes, at dårskaben steg for hver sæson, jeg kom igang med. Første sæson var egentlig meget god. Karaktererne var troværdige, og pacingen fin. Men fra sæson 2 begyndte det at gå galt, idet der blev mindre og mindre plads til at skabe troværdige karakterer, fordi de måtte vige for det stadig stigende antal fantasivæsner og småligegyldige sexscener. Det er svært at sige noget om, hvordan sæson 5 af True Blood bliver ud fra nedenstående trailer, men who knows – måske man skulle give serien en chance mere. Jeg var sådan set ok underholdt – blot ikke blown away. Og jeg startede ellers ud med rigtig godt at kunne lide Sookie Stackhouse karakteren …

Her er traileren til sæson 5 af True Blood i hvert fald. Døm selv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>