Twilight får tæsk

Okay, det her, ikk’ … det er SJOVT!
På hjemmesiden Cracked har et vittigt hoved anmeldt alle fire Twilight film alene på baggrund af de tilhørende trailers. Distancen er stillet på ironi, og der skydes med skarpt efter alt, hvad der bare ligner en kliche. Resultatet? Et af de mest hylende morsomme blogindlæg, jeg har læst længe. Anmeldelsen er bygget op vha. et overvældende antal screenshots i hvilke Edward og Bella folder sig ud i diverse teenageprægede scener, som så kommenteres med bidende (ja, pun intended) bemærkninger om Stephanie Meyers dydige vampyrdengse. Blandt andet i hvert fald. I dette screenshot er det en varulv (husker ikke hans navn), der får tørt på sin lidt for veltrænede torso.

Twilight anmeldelse trailers

Nå, men ikke så meget mere om den sag herfra. Gør dig selv den tjeneste af smutte forbi Cracked og læse anmeldelsen. Med mindre du er meget stor fan af Twilight og derudover har let til tårer, så vil jeg næsten garantere, at du ikke kommer derfra igen uden at aktivere lattermusklerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>